Katanummenpuisto on monimuotoista asumista.

Kokonaisuus muodostuu kahdesta rivitalosta ja kahdesta paritalosta, jotka asemoituvat kolmen talon rivistöön: talot 1a/1b, talo 2 ja talo 3.

Asuntoja on yhteensä 17.

talot 1a/1b

Paritaloja on kaksi, joissa molemmissa on kaksi 71m²:n yksitasoista asuntoa omalla maisematerassilla. Tähän kotiin on mukava tulla säällä kuin säällä, sillä asuntokohtaiset autopaikat sijaitsevat terassien alla. Asunnot kylpevät valossa, joka kulkee läpi asunnon – terassilta olohuoneeseen ja eteiseen saakka. Asuntojen yhteydessä on oma lämmin varasto asunnon edessä

talo 2

Kaksikerroksinen rivitalo muodostuu kuudesta 107,5 – 109,5m²:n asunnosta. Kahden auton asuntokohtainen autokatos muodostaa ison, etelään avautuvan terassin toiseen kerrokseen. Etelän puistonäkymän puolella sijaitsevat keittiö, olohuone ja ruokailutila. Toisesta kerroksesta avautuvat avarat näkymät Katanummenpuistoon, ja näissäkin asunnoissa sisätilat jatkuvat luontevasti maisematerassille. Suuret ikkunat tuovat valoa ja avaruutta sisätiloihin.

talo 3

Rivitalo Katanummenpuiston eteläpäässä koostuu seitsemästä yksitasoisesta asunnosta. Asuntojen koot ovat 71 – 72m², 96m² ja 109m². Lisäksi jokaisen asunnon edessä on oma lämmin varasto. Myös näihin koteihin on mukava tulla suoraan asunnon edessä olevasta autokatoksesta tai autopaikalta. Asunnoista on avarat näkymät etelään. Näkymistä pääsee nauttimaan myös koko asunnon levyiseltä maisemapatiolta, joka toimii olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön jatkeena.

KIINNOSTUITKO?

 

Nyt kaikki asunnot tästä kohteestamme on myyty. Mutta ei huolta, uusi kohde on jo suunnitteilla ja tontti hankittu hyvin läheltä... Tulemme rakentamaan samantyyppisen kohteen. Seuratkaa ilmoittelua ja ottakaa vaikka jo ennakkoon yhteyttä, niin saatte tiedot ensimmäisenä.

ASUNTOJA MYY:

KIINNOSTUITKO?

ASUNTOJA MYY:

Aki Ojanen

Coura Asunnot Oy

0400-522407

[email protected]

Colin Kenton

Coura Asunnot Oy

0440-810663

[email protected]