Katanummenpuisto sijaitsee Turun kaupungista alle 6km luoteeseen ja Raision keskustasta alle 2km etelään. Rakennuskohde sijoittuu ihanteellisesti tontille eteläpohjoissuunnassa.

Avarat, idylliset nummimaisemat avautuvat jokaisesta asunnosta. Ihalan omakotitaloalue on rauhallista ja idyllistä perheasumista. Arki on kiireetöntä ja sujuvaa. Matkaa Turun kauppatorille on alle 15min.

Ihalan omat palvelut ovat Katanummenpuiston välittömässä läheisyydessä. Esikoulu ja ala-koulu sijaitsevat 100m päässä, yläkouluun on matkaa 1km ja lähimpään päiväkotiin 200m Aktiviteetit kuten urheilukenttä on 400m päässä, kirjasto ja uimahalli 1km etäisyydellä. Alueella on erinomaiset ulkoilu mahdollisuudet. Lähin ruokakauppa on 400m etäisyydellä, kauppakeskus Myllyyn on 3km matkaa. Katanummenpuistosta on alle 3km Meyerin telakalle ja Bayerin lääketehtaalle, Raision tehtaat sijaitsevat alle 2,5km etäisyydellä.

rauhallinen, idyllinen ihala

Ihala on viihtyisä alue jonka asukkaat ovat toimeliaita ja ystävällisiä. Ihala on sen asukkaille arvokas alue. Erityistä arvokkuutta tuo Ihalan historia sekä sen yhteisöllisyys. Ihala on historialtaan työläisasuinalue, jota yhdisti yhteisöllisyys sekä toisistaan huolehtiminen. Entisajan naapurustoarvoja, yhteisö johon Katanummenpuiston uusi asukas on lämpimästi tervetullut.

Katanummenkuja 2

KIINNOSTUITKO?

 

Nyt kaikki asunnot tästä kohteestamme on myyty. Mutta ei huolta, uusi kohde on jo suunnitteilla ja tontti hankittu hyvin läheltä... Tulemme rakentamaan samantyyppisen kohteen. Seuratkaa ilmoittelua ja ottakaa vaikka jo ennakkoon yhteyttä, niin saatte tiedot ensimmäisenä.

ASUNTOJA MYY:

KIINNOSTUITKO?

ASUNTOJA MYY:

Aki Ojanen

Coura Asunnot Oy

0400-522407

[email protected]

Colin Kenton

Coura Asunnot Oy

0440-810663

[email protected]